Слънцезащитни продукти

Тонирана слънцезащита

Слънцезащитни продукти Тонирана слънцезащита

Слънчевите изгаряния и продължителното излагане на слънце могат да изсушат и увредят кожата и да доведат до усещане за дискомфорт. Те могат и да ускорят процеса на стареене, което води до бръчки, фини линии и тъмни петна. Слънцезащитата е от решаващо значение за поддържане на цялостното здраве на кожата и за нейния красив вид. 

Използвайки тонирана слънцезащита, можете да сведете до минимум щетите, причинени от вредните слънчеви лъчи, и да предотвратите преждевременното стареене.

Тониращите кремове с фактор са важни за поддържането на здрава и подхранена кожа на лицето при излагане на слънце. Тези продукти осигуряват защита от слънчевите лъчи и предотвратяват преждевременното стареене. Същевременно с това те помагат за уеднаквяване на тена и придаване на един красив и сияен вид на кожата. В състава на много от тези продукти са включени и подхранващи съставки, които да осигуряват грижа, хидратиране и подхранване на кожата.

Какви тониращи кремове за лице ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете голямо разнообразие от тонирана слънцезащита, която да ви помогне в грижата и предпазването на кожата и да насърчи здравословния тен.

Ако търсите слънцезащитен тониращ крем за лице с фактор за чувствителна кожа, BB кремът от Jowae е подходящ избор. Активни съставки в крема са растителен глицерин и цвят от сакура, които поддържат кожата хидратирана в дълбочина, и лумифенол и екстракт от червено водорасло за повишена защита. Леката текстура на крема незабавно се разтапя по кожата и я предпазва от слънчевите лъчи и други агресори.

При нас ще откриете и тониращи BB кремове от Nivea с жожоба и минерални пигменти, предпазващи от слънцето, подходящи за светла и тъмна кожа. Ако не откривате подходящия за вас нюанс може да се спрете на продукт, който се адаптира към тена като хидратиращия BB крем за лице Aquareva с адаптиращ се цвят от Noreva.

При нужда от корекция на кафяви петна и несъвършенства е подходящ депигментиращият крем от SVR Clarial CC SPF 50+. Той изравнява тена и не само се бори с несъвършенствата, но и предотвратява поява на нови. С лека и немазна текстура, кремът придава матиран вид на кожата.

Изберете тониращ крем за лице от онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra ще откриете голямо разнообразие от тонирана слънцезащита. Разгледайте категорията и изберете подходящите за вас продукти.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня.  Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна! 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!