Назад

В наличност

SEPTOLETE TOTAL 1.5 mg/ml+5.0 mg/ml 30 ml

Код:

27667

Марка:

KRKA

Производител:

KRKA

8.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

SEPTOLETE TOTAL 1.5 mg/ml+5.0 mg/ml 30 ml

Спреят за устна лигавица, разтвор Септолете тотал е лекарство с противовъзпалително, обезболяващо и антисептично действие за локално перорално приложение.
Спреят за устна лигавица дезинфекцира устата и гърлото и намалява признаците на възпаление на гърлото, като болка, зачервяване, оток, парене и увредена функция.

Спреят за устна лигавица, разтвор Септолете тотал е лекарство с противовъзпалително, обезболяващо и антисептично действие за локално перорално приложение. Спреят за устна лигавица дезинфекцира устата и гърлото и намалява признаците на възпаление на гърлото, като болка, зачервяване, оток, парене и увредена функция. Септолете тотал се използва за противовъзпалително, обезболяващо и антисептично лечение: - на дразнене в гърлото, устата и венците - при гингивит, фарингит и ларингит - преди и след екстракции на зъби. Трябва да говорите с Вашия лекар, ако след 3 дни не се чувствате по-добре или се чувствате по-зле. 

СЕПТОЛЕТЕ / SEPTLETE TOTAL СПРЕЙ 1.5/5мг/мл.30мл. дозировка и приложение: 
Ако сте алергични към бензидаминов хидрохлорид, цетилпиридиниев хлорид или към някоя от останалите съставки на това лекарство.

Това лекарство не трябва да се използва при деца на възраст под 6 години, тъй като фармацевтичната форма не е подходяща при тази възрастова група. Предупреждения и предпазни мерки: Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, преди да използвате Септолете тотал. Не използвайте Септолете тотал повече от 7 дни. Ако симптомите се влошат или не почувствате облекчение след 3 дни, или ако се появят други симптоми, като повишена температура, трябва да се консултирайте с лекар. Използването на препарати за локално приложение, особено за продължителен период от време, може да доведе до сенсибилизиране, като в този случай, лечението трябва да се преустанови. Септолете тотал не трябва да се използва в комбинация с анионни съединения, като тези, присъстващи в пастите за зъби, поради което не се препоръчва използването на продукта непосредствено преди или след почистване на зъбите. Трябва да се избягва директен контакт с очите на Септолете тотал оромукозен спрей, разтвор. Продуктът не трябва да се инхалира. Деца и юноши: Септолете тотал не трябва да се прилага при деца под 6-годишна възраст, тъй като спрей за устна лигавица, разтвор не е подходящ за употреба в тази възрастова група. 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория