Назад
Нов

В наличност

THERASAL ORAL за здраво гърло с вкус на портокал x 18 tabl

Код:

49696

Марка:

VEDRA

Производител:

VEDRA

10.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

THERASAL ORAL за здраво гърло с вкус на портокал x 18 tabl

Терезал Орал е хранителна добавка, която е разработена с цел подпомагане на здравето на гърлото и гласните връзки, осигурявайки бързо и ефективно облекчение и улеснение при преглъщане. Тя съдържа естествени масла и билкови екстракти, които действат благотворно на лигавицата в устната кухина, поддържат я хидратирана, подкрепят оралния имунитет и имат регенериращо действие, за да се справят успешно с раздразненията. В комбинация с добавения витамин С и неговите антиоксидантни свойства, имуностимулиращият ефект на продукта се допълва за силна и ефективна защита на първа линия на организма - горните дихателни пътища. Формулата е създадена с внимание и грижа за гласните връзки, помагайки за възстановяване на гласа след прекомерно натоварване или възпаление.


Прием:

За деца над 4 години: по 1 таблетка за смучене през 6 - 8 часа, до 2 таблетки на ден. За възрастни: по 1 таблетка за смучене през 2 - 3 часа, до 6 таблетки на ден. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене.


Начин на съхранение:

Да се съхранява на сухо и прохладно място, която е недостъпно за деца.


Състав:

Животинска мазнина ● Птичи мазнини ● Екстракт от плода на ябълка (Pyrus Malus Fruit Extract) ● Екстракт от листата на праз лук (Allium porrum Leaf Extract) ● Витамин Е (токоферол) ● Витамин С (аскорбинова киселина) ● Изомалт ● Подсладител: стевия ● Глицерин ● Аромат портокал ● Оцветител.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0