Назад

Не е в наличност

ABOCA IMMUNOMIX спрей за нос защита от вируси 30ml

Код:

39175

Марка:

ABOCA

Производител:

ABOCA


Последна продажна цена: 29.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ABOCA IMMUNOMIX спрей за нос защита от вируси 30ml

Защитният спрей на Aboca образува мукоадхезивен слой, който подпомага защитата на лигавицата от външни агенти като вируси и бактерии и запазва целостта на епителната бариера на носните кухини. Той е подходящ за деца над 2 години и възрастни и може да бъде полезен в случай на конгестия и възпаление на носа. Балансираната и стандартизирана осмоларност (750 mOsm/Kg) и физичното въздействие на промиването допринасят за втечняване и отстраняване на излишния мукус и патогените, уловени от него. Спреят има естествен аромат на клек и мента, който оставя приятно усещане за свежест.

Продуктът има не фармакологичен механизъм на действие и може да се използва често, дори и за продължителни периоди от време, тъй като не дразни и не изсушава лигавицата. Той не съдържа консерванти - съхранението му е гарантирано от производствения процес чрез стерилизираща система за филтриране и опаковане в микробиологично контролирана среда.


Начин на приложение:

За деца от 2 до 6 години: по 1 впръскване във всяка ноздра. За деца от 6 до 12 години: по 1 впръскване във всяка ноздра, като издухате носа и направите повторно впръскване. За възрастни и деца над 12 години: по 2 впръсквания във всяка ноздра, като издухате носа и направите повторно впръскване. Препоръчва се многократно прилагане през деня, дори на близки интервали.

След всяка употреба почиствайте дозатора с чиста влажна кърпа и внимателно го подсушавайте. За да се избегне възможното разпространение на патогени, продуктът трябва да се използва само от едно лице.

Да не се използва при свръхчувствителност или алергия към една или повече съставки. Да се използва единствено за назално приложение. Да се избягва контакт с очите, като при такъв те да се промият с вода. Консултирайте се с вашия лекар в случай на персистиращи симптоми.


Състав:

Танинова фракция (от хамамелис) ● Фенолна фракция (от черен бъз) ● Каменна сол (изкопаема сол, необработена химически) ● Вода ● Растителен глицерин ● Естествен аромат на клек ● Естествен аромат на мента.

Продукт, характеризиращ се с общи полифеноли като пирогалол ≥ 80 μg/ml и съдържание на каменна сол ≥ 200 μg/ml.


Опаковка: 30 ml

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория