Назад

Не е в наличност

SUPER OPTIC HYDROBALANCE капки за очи 0.5ml x 12 doses

Код:

31029

Марка:

POLPHARMA

Производител:

POLPHARMA


Последна продажна цена: 12.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

SUPER OPTIC HYDROBALANCE капки за очи 0.5ml x 12 doses

Инструкция за употреба

 

Супер Оптик Хидробаланс мини

капки за очи 0,1%, 12x0,5 ml

(натриев хиалуронат, 1 mg/ml разтвор)

Овлажняващи капки за очи в 0,5 ml опаковки за еднократна употреба

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази инструкция Ви дава информация за безопасен метод и принципите на употреба на капките за очи. Прочетете внимателно листовката и я запазете, тъй като може да се наложи да я прочетете отново.

 

Състав:

натриев хиалуронат, натриев хлорид, натриев дихидроген фосфат дихидрат, безводен динатриев фосфат, високопречистена вода.

 

Не съдържа консерванти.

 

Показания:

 

Капките за очи Супер Оптик Хидробаланс мини имат ефикасно и дълготрайно овлажняващо въздействие. Те бързо облекчават усещането за сухота, дразнене, напрежение в окото и усещането за песъчники под клепачите. Супер Оптик Хидробаланс мини е показан по-специално при следните случаи:

 

  • излагане на очите на въздействието на дразнещи фактори на околната среда като прах, пушек, UV-лъчи, топлина (парно отопление, сауна), климатици, вятър, козметика, хлорирана вода;
  • намалена честота на мигане, причинена от гледане на телевизия, четене и при хора, при които се налага по-продължителна зрителна концентрация, включително такива, които работят пред монитор, шофират и т.н.;
  • недостатъчно производство на сълзи или променен състав на сълзите, при лица със синдром на сухото око и при хора над 40-годишна възраст;
  • при хора, носещи контактни лещи.

 

 

Капките за очи Супер Оптик Хидробаланс мини не съдържат консерванти, поради което са отлична алтернатива за хора, алергични към такива съставки. Също така те могат да се използват от хора, носещи всякакъв вид контактни лещи.

 

Стерилно – произведено при асептични условия.

 

Начин на употреба: Този продукт е предназначен за самостоятелно приложение. Само за външна употреба.

Измийте ръцете си преди употреба. Капките за очи Супер Оптик Хидробаланс мини трябва да се прилагат локално в конюнктивалния сак. Обичайната доза е 1 или 2 капки 3 до 5 пъти на ден. Не докосвайте върха на капкомера, тъй като това може да доведе до замърсяване на съдържането на опаковката.

 

 

ЗАВЪРТЕТЕ ТУК

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако симптомите продължават или се влошават, докато използвате капките за очи, след като бъдат премахнати причините за дразненето, прекратете употребата на продукта и се свържете с лекар специалист.

 

Препоръчително е след 30 дни да се направи пауза от няколко дни.

 

Противопоказания: Не използвайте капките за очи Супер Оптик Хидробаланс мини, ако Ви е известно, че имате свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.

 

Предпазни мерки:

  • Преди употреба проверете датата на изтичане на срока на годност, посочена върху опаковката. Не използвайте капките за очи след датата на изтичане на срока на годност (), посочена върху първичната опаковка и картонената кутия. Преди първата употреба се уверете, че опаковката е запечатана.
  • Не прилагайте разтвора, ако е променил цвета си или е помътнял.
  • Използвайте капките за очи веднага след отваряне на опаковката; изхвърлете останалия разтвор.
  • Да не се съхранява над 25ºC.
  • Да се съхранява на място, далече от достъпа на деца.
  • Ако едновременно се използват и други капки за очи, Супер Оптик Хидробаланс мини трябва винаги да са последният използван препарат и трябва да се спазва 5-минутен интервал след прилагането на предишното лечение.

 

Специални предупреждения:

  • Не смесвайте и не разреждайте капките за очи Супер Оптик Хидробаланс мини с други течности, тъй като това може да повлияе неблагоприятно на стерилността и ефикасността на капките за очи.
  • Лица, използващи контактни лещи, трябва да се свържат със специалист преди да използват офталмологични лекарства.
  • В много редки случаи някои пациенти с няколко увреждания на прозрачния слой в предната част на окото (роговицата) са развили мътни петна на роговицата поради натрупване на калций.

 

Нежелани реакции:

Продуктът се понася добре. При някои хора може да се появи зачервяване на конюнктивата, парене в очите или временно замъгляване на зрението. Ако се появи постоянен дискомфорт или дразнене, прекратете употребата на капките за очи и се консултирайте с лекар специалист.

Zakłady Farmaceutyczne Polpharma SA

ul. Pelplińska 19

83-200 Starogard Gdański

 

 1334

 

Значение на използваните символи:

 

 Стерилно

Прочетете инструкциите за употреба.

 

Годно до: (дата на изтичане на срока на годност)

 

Производител

 

Партиден номер

 

Да се съхранява при температура под 25°C.

 

 

Само за еднократна употреба.

 

Дата на актуализиране: юли 2016 г.

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0