NEO VISTA x 60 tabl

Код: 9056
29,98 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

НеоВиста е натурален продукт за здрави очи и добро зрение, разработен на базата на съвременна формула с Астаксантин (екстракт от микроскопични водорасли). Активната съставка Астаксантин намалява усещането за умора на очите при продължително близко гледане.

Препоръчва се при интензивна работа с компютър.

Приемането на 1 таблетка NeoVista® на ден допринася за:

    Здрави очи
    Ясно зрение (контрастност)
    Зрение с наситени цветове
    Острота на зрението
    Подобрено нощно виждане

Действия на активните съставки:

Астаксантин - един от най - силните натурални антиоксиданти в природата. Според скалата за оксиданти ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity), Астаксатинът е над 40 пъти по-мощен от Витамин Е и над 10 пъти по-мощен като други антиоксиданти като зеаксатин, кантаксантин и бета - каротин. Чрез уникалната си молекулна структура и антиоксидантното си действие, Астаксантинът предпазва очите от радиационната вреда на слънцето, като поглъща кислородни радикали. Друга важна полза, която Астаксантинът предоставя за зрението, е намаляване на умората на очите и чувството на щипене при продължително близко гледане (например при работа с компютър).

Лутеин - играе важна роля за здравето на очите. Този органичен пигмент присъства в макулата на окото и предотвратява увреждания на зрението, като поглъща вредните свободни радикали и филтрира синята светлина. Проведени са и множество клинични изследвания, които показват, че приемането на 10 mg лутеин на ден подобрява остротата на зрението.

Черна боровинка - подпомага зрителната функция по два начина - чрез антиоксидантното си действие и чрез чувствително подобряване на нощното виждане. Съдържащите се в Боровинката антоцианини притежават силни антиоксидантни свойства и подпомагат устойчивостта на капилярите. Боровинката благоприятства зрителната контрастност в тъмнина, акомодацията на очите в тъмнина и по-бързото адаптиране на зрението в тъмнина след заслепяване със силна светлина, което прави приемът на Neo Vista® подходящ при нощно шофиране.

Селен - микроелемент с мощно антиоксидантно действие. Предпазвайки клетките от прекиснато окисление, селенът допълва ролята на Лутеина и екстракта от Боровинка при защитата на очите от свободните радикали.

Витамин С - участва в клетъчните окислително-редукционни процеси, както и в обезвреждането на токсичните вещества в организма. Витамин С е водоразтворим антиоксидант, с което допълва действието на Астаксантинът, неутрализирайки уловените от него свободни радикали в полярните зони на клетката. Освен това Витамин С укрепва стените на кръвоносните съдове и стимулира естествения имунитет на организма.

Препоръчителен прием и дозировка: по 1 таблетка на ден!

Странични ефекти: не са известни.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

Състав: Екстракт от боровинка (Vaccinium myrtillus), Витамин С (L-аскорбинова киселина), Лутеин (екстракт от турта (Tagetes erecta), екстракт от невен), Астаксантин (екстракт от водорасли Haematococcus pluvialis), Цинк (цинк пиколинат), Селен (L-селенометионин). Антислепващи агенти: талк, магнезиев стеарат, аерозил 200 (силициев диоксид, колоиден); Пълнители: микрокристална целулоза, лактоза монохидрат, пшенично нишесте, желатин; Глазиращи агенти: полиетиленгпикол, глицерин, рициново масло; Оцветители: титаниев диоксид, брилянтно синьо FCF.

Състав във всяка таблетка:

LAB3X® - 9.25 mg
Витамин С - 60 mg
Астаксантин - 40 μg
Селен - 90 μg
Цинк - 2.5 mg
Лутеин - 10 mg
Екстракт от черна боровинка - 80 mg

Да се съхранява на сухо и прохладно, недостъпно за деца място при температура под 25ºС.

Опаковка: 60 таблетки.

Произведено в Швейцария за Хелти Лайф ЕООД, България.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна