Назад

В наличност

NATURES WAY KIDNEY BLADDER 465mg x 100 caps

Код:

8945

Марка:

NATURE`S WAY

Производител:

Nature`s Way products, Inc, USA

23.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NATURES WAY KIDNEY BLADDER 465mg x 100 caps

Кидни Бладър (Kidney Bladder) – естествен продукт в подкрепа на бъбреците.

Отделителната система често е изложена на различни негативни влияния, включително простуда и инфекции, прием на лекарства, злоупотреба с алкохол и неподходяща храна, и др. Тя е най-уязвима през есенно-зимните месеци, когато студът и отслабването на имунитета допринасят за отключване на различни хронични болежки, цистит, простатит, пиелонефрит и др. Намалено уриноотделяне, щипене и болка по време на уриниране, инконтиненция – при много хора тези проблеми са ежедневие.

Сега всички, чието „слабо място” е отделителата система, могат да се възползват от една уникална билкова формула, комбинираща най-ефикасни растителни екстракти в подкрепа на бъбречната дейност и предпазването на отделителната система от заболявания!

Кидни Бладър (Kidney Bladder) е патентована  билкова формула, която съдържа екстракти от изпитани билки за подпомагане на бъбреците и пикочните пътища. Тя подпомага прочистването на бъбреците от натрупаните кристали, които тялото не е успяло да изхвърли с урината.

Приемът на Кидни Бладър се препоръчва в следните случаи:

  • рецидивиращи бактериални инфекции на отделителната система – цистит (на пикочния мехур), пиелонефрит (на бъбреците/бъбречното легенче), уретрит (на двата уретера и/или на уретрата), особено при непълно повлияване на състоянието от антимикробни средства;
  • отоци поради забавена диуреза или венозен застой
  • бъбречнокаменна болест (уролитиаза) извън острата фаза на болка и възпаление;
  • недостатъчен прием на вода и предразположеност към болести на отделителната система;
  • отслабен имунитет и/или прием на увреждащи бъбреците медикаменти;
  • артериална хипертония – в тези случаи билковият препарат Кидни Бладър може да бъде полезна добавка към диуретичната терапия, а след консултация със специалист – да се прилага и като тяхна алтернатива.

  • Съставки:(в 2 капс.):Дн. доза:Билкова смес: 930 mg    2790 mgДжинджифил(корен)Хвойна синя (плод)Бяла ружа (корен)Магданоз (лист)Мечо грозде (лист)Червена калина (кора)Растителна капсула (модифицирана целулоза)
  • Дозировка и приложение: По 2 капсули 3 пъти  дневно за предпочитане с храна.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0