Назад

Не е в наличност

ALTEYA ORGANICS Био Течен сапун Гераниум роуз 250ml

Код:

37829

Марка:

ALTEYA ORGANICS

Производител:

ALTEYA ORGANICS


Последна продажна цена: 14.90 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ALTEYA ORGANICS Био Течен сапун Гераниум роуз 250ml

Био Течен сапун Гераниум Роуз 250 мл

 

Сапун Гераниум Роуз 250 мл

Био сапун „Гераниум Роуз“ е безвреден и надежден сертифициран органичен продукт. Благодарение на своята деликатна формула нашият сапун нежно почиства кожата, без да я изсушава. Той съдейства за създаването на защитен слой върху кожата като по този начин  спомага за поддържането на естествения баланс на влагата в нея. Чувственият аромат на гераниум и палма роза създава романтична и хармонична атмосфера.

– Био сертифициран продукт;

– Създаден с натурални и органични съставки от растителен произход;

– Деликатно ароматизиран с чисти етерични масла;

– Оставя кожата почистена и мека

– Подходящ за всеки тип кожа;

– Може да се употребява ежедневно.

Ключови съставки в био сапун Гераниум Роуз са:

– Органични растителни масла:

*Кокосово масло – в него се крие уникална комбинация от почистващи и омекотяващи свойства. Това масло е изключително хидратиращо, то създава защитна бариера върху кожата. Освен това има естествен антибактериален ефект.

*Масло от сладък бадем – то сформира протективен филм върху кожата. В него има високо съдържание на витамини А, Е и Д, както и на олеинова и линолова мастни киселини. Благодарение на своите омекотяващи и успокояващи свойства, то съдейства за постигането на мека и нежна кожа. Маслото от сладък бадем също така привлича влагата към кожата и  по този начин я предпазва от изсушаване.

* Маслиново масло – Особено подходящо за суха кожа, благодарение на своите интензивно подхранващи и хидратиращи свойства. То е богато на антиоксиданти ( витамин Е и полифеноли), които са известни със способността си да предотвратяват вредите, които свободните радикали могат да нанесат върху кожата.

– Органични етерични масла – ароматни натурални растителни екстракти, за които се смята, че притежават редица ползи както на физическо, така и на психическо и емоционално ниво:

Масло от Гераниум – има естествен антимикробен ефект. Смята се, че сладкият му аромат може да облекчи чувстовото на напрежение, тревожност и тъга.

*Масло от Лимонова трева – счита се, че притежава способността да елиминира или потиска растежа на вредни бактерии, както и да намалява възпалението. Свежият му аромат отпуска напрежението, стимулира увереността и надеждата.

* Масло от Палмароза – мирисът на това масло има успокояващо действие, съдава релаксираща и приятна атмосфера.

* Масло от Иланг Иланг – Смята се, че ароматът на това масло въздейства позитивно върху настроението, успокоява нервната система и отпуска напрежението.

 

Био сапун Гераниум Роуз е подходящ за всеки тип кожа.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0