Назад

Не е в наличност

LINWOODS Био семе ленено студено смляно и годжи бери 200g

Код:

39019

Марка:

LINWOODS

Производител:

LINWOODS


Последна продажна цена: 10.57 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LINWOODS Био семе ленено студено смляно и годжи бери 200g

LINWOODS Био семе ленено студено смляно и годжи бери 200g

Опаковката съдържа 10 порции x 20g.

Указание за употреба: Добавете 20г (2 десертни лъжици) към храната си. Използвайте в кисело мляко, овесена каша или като добавка към зърнена закуска.

Източник на хранителни влакнини (фибри) и растителен белтък (протеин). С високо съдържание на Омега 3 мастни киселини (АЛК). Протеинът допринася за растежа на мускулната маса и за поддържането на нормалното състояние на костите. Магнезият допринася за поддържането на нормалното състояние на костите, както и за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Алфа-линоленовата киселина допринася за поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта. Благотворният ефект се получава при дневен прием на 2g АЛК.

Пантетоновата киселина допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, както и за нормалната умствена дейност. Важно е да се поддържа разнообразен, балансиран хранителен режим и активен начин на живот.

Хранителни стойности за 100g: Енергийна стойност 2078 kJ/503 kcal, Мазнини 39g, от които мастни киселини: наситени 3,6g, мононенаситени 6,7g, полиненаситени 27g, Въглехидрати 7,9g, от които захари 4,6g, Влакнини 22g, Белтъци 20g, Сол 0,18g, Витамин D 3,8μg (75%*), Тиамин (Витамин В1) 0,3mg (30%*), Пантотенова киселина (Витамин В5) 4,5mg (76%*), Желязо 6,3mg (45%*), Цинк 4,6mg (46%*), Манган 2,2mg (108%*), Омега-3 (АЛК) 21g. *РКП - Референтни количества за дневен прием от средностатистически възрастен (8400 kJ/2000 kcal)

Съхранение: на сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в хладилник, консумирайте в рамките на 45 дни и преди крайния срок на годност.

Пакетирано в защитна атмосфера.

Изображението върху опаковката е предложение за сервиране.


Всички съставки на Linwoods са събрани само от най-доброкачествените семена, ядки и плодове от света, за да се произведе тази натурална, вкусна и хранителна здравословна супер храна.

Лененото семе е едно от естествените най-богати източници на есенциални мастни киселини Омега-3 (АЛК), които могат да се набавят от храната. В тази вкусна смес е добавен и плод годжи, който дава естествен плодов вкус на тази смес. Тази комбинация от супер храни е вкусна и хранителна добавка за всяко ястие! Здравословната супер храна е студено смляна, за да подпомогне бързо и лесно усвояването в тялото, така че да можете да почувствате веднага хранителните предимства във Вашия хранителен режим, естествено.

Съдържа следните ползи за здравето

ОМЕГА-3 (АЛК)*: Есенциална мастна киселина, която допринася за поддържането на нормални нива на холестерол в кръвта.

ВИТАМИН D: Допринася за нормалната абсорбция на калций и за поддръжката на кости и зъби.

БЕЛТЪК: Допринася за растежа и поддържането на мускулна маса и на костите.

МАНГАН: Допринася за нормалния енергиен метаболизъм, поддръжка на костите и защита на клетките от оксидативен стрес.

*Благоприятният ефект се постига с дневен прием на 2g АЛК (Алфа линоленична киселина).

Добавяйте към всяко хранене през деня

ЗАКУСКА: Започнете деня си с отскок, като добавите към: каша, горещи или студени зърнени храни, гранола, мъфини, кисело мляко, плодове, плодово или зеленчуково смути, яйца.

ОБЯД: За вкусен и питателен обяд добавете към: салати, салатен дресинг, сирене котидж, супа, сандвичи, тортила питка.

ВЕЧЕРЯ: За питателна и вкусна вечеря, добавете към: паста, ястия с ориз, касероли, плънки, стир-фрай, сосове, кус кус, печени к

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0