Назад

Не е в наличност

LINWOODS Био семе ленено студено смляно 200g

Код:

39021

Марка:

LINWOODS

Производител:

LINWOODS


Последна продажна цена: 8.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

LINWOODS Био семе ленено студено смляно 200g

LINWOODS Био семе ленено студено смляно 200g

Здравословна суперхрана, подходяща за вегетарианци, вегани, без млечни продукти, без мая, без ГМО, без глутен.

Три от натурално вкусните и хранителни семена смляни и смесени заедно съставят един микс на най-голямо качество, спомагащ за едно здравословно хранене и активен начин на живот.

Просто поръсете върху плодова салата за вкусен хрупкав вкус. Добавете към овесена каша или зърнена закуска или просто разбъркайте в йогурт.

Всички съставки са събирани само от най-доброкачествените семена, ядки и плодове от света, за да се произведе тази натурална, вкусна и хранителна здравословна суперхрана. Хранителните характеристики на лененото семе са смесени с тези на слънчогледовото и тиквено семе за да се направи суперхрана, която има здравни и вкусови предимства и е прекрасна добавка за всяко ястие.

Здравословната суперхрана е студено смляна, за да подпомогне бързото и лесно усвояване в тялото, така че да можете да почувствате веднага хранителните предимства във Вашата диета натурално.

Средни хранителни стойности в 100гр: Енергия 2373 kJ/ 575 kcal, Белтъчини 22,7гр, Въглехидрати 2,4гр, от които захари 2,4гр, Мазнини 49,1гр, (от които наситени мастни киселини 6гр, полиненаситени мастни киселини 21,1гр, Омега 3 10,4гр, Омега 10,8гр, от които мононенаситени мастни киселини 19,8гр, Омега 9 19,7гр), Влакнини 16,2гр, Натрий: следи.

Начин на съхранение: На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в хладилник до 45 дни. Продуктът позволява замразяване.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0