Назад

Не е в наличност

OPTIBAC PROBIOTICS пробиотик за бебета и деца 0-3г 10ml

Код:

39047

Марка:

OPTIBAC

Производител:

OPTIBAC


Последна продажна цена: 33.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

OPTIBAC PROBIOTICS пробиотик за бебета и деца 0-3г 10ml

OPTIBAC PROBIOTICS пробиотик за бебета и деца 0-3г 10ml

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Този пробиотик съдържа 3 щама естествена бактерия, които са тествани и е доказано, че преживяват стомашната киселинност. Подходящ за вегетарианци. Не съдържа мая, глутен, овкусители, добавени захари, изкуствени оцветители.

Препоръчителен дневен прием: За бебета и деца - от раждането до 3 години: 1 саше дневно; от 4 до 12 години: 1 до 2 сашета дневно по желание. За бременни и кърмещи жени: 1 саше дневно; или по предписание от специалист. За най-добри резултати приемайте по време на хранене, за предпочитане на закуска. Може да се приема и за по-продължителен период от време.

Дневният прием осигурява (1 саше): 3 милиарда (3x109) живи култури, фруктоолигозахариди фибри (FOS) 0,75g.

Начин на употреба: Смесете със студени, некисели храни или напитки като мляко, вода, млечни и зърнени храни.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени, хора с тежки здравословни състояния трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Внимание: Живите култури не се препоръчват за хора с тежки здравословни състояния, например такива, които са подложени на тежка имуносупресия, страдат от панкреатит или мелена, са в интензивното отделение, имат поставен централен венозен катетър, бебета със синдром на късо тънко черво или пациенти с отворени следоперативни рани, освен ако не са под лекарско наблюдение. Възможно е първоначално фруктоолигозахаридите да доведат до образуване на газове и подуване на корема при някои хора. Тези странични ефекти са временни и ще отшумят, когато тялото Ви се приспособи. В случай че страничните ефекти продължат повече от 3-4 дни, обмислете намаляване на дозата на продукта. Използвани са МЛЕЧНИ продукти и СОЯ по време на производството и след това са премахнати. Съдържа минимални следи и не би трябвало да повлияят на хора с непоносимост. Избягвайте смесването на продукта с горещи храни или течности, както и с киселинни напитки като портокалов сок. Съхранение: На сухо и хладно място, далече от източници на топлина. Не е необходимо съхранение в хладилник.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0