Назад

Не е в наличност

RAAB Био суроватка сладка натурална 450g

Код:

39010

Марка:

RAAB

Производител:

RAAB


Последна продажна цена: 26.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

RAAB Био суроватка сладка натурална 450g

RAAB Био суроватка сладка натурална 450g

СУРОВАТКА НА ПРАХ с добавени култури от Лактобацилус ацидофилус и Бифидобактериум лактис; смесен продукт от суроватка.

БИО СЛАДКА СУРОВАТКА на Raab е нежно изсушена в процеса на разпръскване. Преди процеса на опаковане се добавят дясновъртящи L (+) млечнокисели бактерии (Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium lactis).

Сладката суроватка е с ниско съдържание на мазнини и съдържа протеини.

Raab Vitalfood използва само най-добрите суровини и контролира всички продукти за остатъци и за рекламираните хранителни вещества.

Млечната суроватка или е всъщност най-естествената напитка за подсилване. Получава се при денатурация на млякото, когато белтъчините и мазнините се пресичат.

Суроватката има не само хранителни, но и целебни свойства. В нея се съдържат всички незаменими аминокиселини, но в твърде оскъдни количества. Установено е, че с 1 литър суроватка за денонощие в организма се внасят до 3 г ценни белтъчини. Мазнините й нямат съществено значение. По-голяма е ролята на въглехидратите.

Освен основните хранителни вещества в суроватката са открити редица активно действуващи съставки. На първо място това са витамините В1 В2 и РР, както и витамин А. Има и малки количества витамин С. Минералното съдържание на суроватката не е по-различно от това на млечните продукти. В нея са установени още лимонена киселина, багрилни вещества, дори хормони. Всичко това я прави не само хранителна, но и целебна напитка. Не случайно българската народна медицина препоръчва млечната суроватка за "засилване" на организма. В миналото е била използвана за лечение на туберкулоза.

Суроватката притежава и кръвотворно действие. Препоръчва се на пациенти в оздравителния стадий след тежки инфекциозни и други заболявания. Идеално е, ако вместо газирани напитки децата пият суроватка. Чрез нея се внасят в организма минерални вещества и се ускорява растежът на костната система.

Подходяща е също за бременни жени и за кърмачки, защото усилва отделянето на мляко и подобрява хранителните качества на кърмата. Ако в домашни условия си правите извара, не изхвърляйте суроватката. И двата продукта са ценно защитно средство срещу зимните инфекции.

Начин на употреба: С помощта на миксер разбъркайте около една пълна супена лъжица (25g) в 250ml течност (вода, сок или мляко), за да се постигне хубава кремообразна, пенлива консистенция, след това изпийте веднага. Консумирайте 1,5 до 2 литра на ден. Също така е подходяща като съставка в млечни рецепти, десерти и мюсли. Когато се приготвя с пресен плод се получава особено вкусна напитка.

Това е естествен продукт, цветът и вкусът могат да варират в зависимост от сезона.

  Хранителни стойности   за 100g
  Енергийна стойност   1520 kJ/363 kcal
  Мазнини   1,1g
  - от които наситени мастни киселини   0,7g
  Въглехидрати   75g
  - от които захари   75g
  Белтъци   12g
  Сол   1,8g
  Хранителни стойности   за 25g 1
  Енергийна стойност   380 kJ/91 kcal
  Мазнини   <0,5g
  - от които наситени мастни киселини   <0,5g
  Въглехидрати   19g
  - от които захари   19g
  Белтъци   3,1g
  Сол   0,5g

1 - отговаря на една порция

Съхранение: Добре затворена, на сухо и хладно място.

Поради технически причини нивото на запълване може да варира.

Изображението върху опаковката е само предложение за сервиране.


Raab Vitalfood използва само най-добрите суровини и контролира всички продукти за остатъци, както и за обявеното хранително съдържание.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0