Назад

В наличност

GRIPSTOP спрей за нос 20 мл.

Код:

16340

Марка:

DMG

Производител:

D.M.G.ITALIA

19.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

GRIPSTOP спрей за нос 20 мл.

Грип Стоп спрей с локален ефект на основата на Лактоферин и бета 1-3 D-глюкан:

Запушване на носа;

Предна / Задна ринорея;

Намаляване или загуба на обоняние.

 

Благодарение на активните съставки се възпрепятства развитието на хронични синоназални патологични състояния, потиска се развитието на бактериите и образуването на бактериален биофилм, възстановява се назалната пропускливост, намалява се продължителността на възпалителната реакция. Стимулира се реепителизацията на носната лигавица и се облекчават симптомите на настинка и грип.

Подходящ за честа и продължителна употреба.

 

Състав: Лактоферин, Карбоксиметил бета-глюкан, Д-пантенол, Дикалиев глициризинат, Хлорбутанол, Натриев н-хидроксиметилглицинат, ЕДТА динатриева сол, Полисорбат 20, естествени аромати, буферeн разтвор pH 7,0. НЕ СЪДЪРЖА КСИЛОМЕТАЗОЛИН !!!!

 

 

 

Действие:

Лактоферин - извлича желязото, необходимо за развитието на бактериите, от заобикалящата го среда. Така бактериите се държат гладни и уязвими, неспособни да образуват бактериални биофилми.

Антибактериално действие - потиска образуването на биофилмите;

Бактерицидно действие - способността му да унищожава бактериалните клетки;Потиска вирусната репликация в клетъчни култури; Потиска туморния растеж;

Има имуномодулиращ ефект - повлиява клетките на възпалението и имунната система. ЕДТА - възпрепятства образуването на бактериалния биофилм, синхронизира и потенцира действието на лактоферина. Карбоксиметил бета 1-3 D-глюкан - роля на имуностимулатор, който активира макрофаги и клетки на имунната система намиращи се в назалната лигавица.

Дексапантенол - реепителизиращо действие.

Глицетиризинова киселина - намалява продължителността на възпалителната реакция.

 

 

Начин на употреба: По 2 впръсквания във всяка ноздра 2 пъти на ден или по друго лекарско предписание. Подходящ за деца над 12 месеца, бременни и възрастни пациенти.

 

 

Нежелани реакции: Не са забелязани нежелани реакции.

 

 

Предупреждения: Не го използвайте в случай на свръхчувствителност към съставките на продукта. В случай на нежелани реакции, спрете употребата на продукта и се консултирайте с лекар. Не употребявайте продукта след изтичане на срока на годност, посочен на опаковката. След употреба, затваряйте добре флакона. Да се избягва контакт с очите.

 

 

Срок на годност след отваряне на флакона - 6 месеца.

 

 

Съхранявайте продукта далече от топлинни източници и на място, недостъпно за деца.

 

Опаковка: 20 ml.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0