Назад
Най-продавани

Не е в наличност

EASY Test Тест за Бременност ЛЕНТА х 1

Код:

4013

Марка:

CLEAR

Производител:

CORTEZ DIAGNOSTICS


Последна продажна цена: 2.80 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

EASY Test Тест за Бременност ЛЕНТА х 1

Easy HCG Тест лента за ранно откриване на бременност

 

Easy HCG Test представлява трипластов имуно-диагностичен тест за ранно откриване на бременност. HCG тестът може да отчете нива от 25 mlU/ml и нагоре. При нормална бременност нивото на HCG хормона може да достигне 50 mlU/ml, най-рано 7 дни след зачеването. Когато се добави урина на тестовия блок, тя се придвижва по него и мобилизира злато-свързан НCG конюгат, с който е покрит тестовият блок. Получената смес се придвижва по мембраната по капилярност и взаимодейства с антителата на анти- НCG антитялото, с който е покрит тестовият участък. Ако има наличие на нива на НCG от 25 mlU/ml или повече, резултатът е появата на цветна ивица в този участък. Ако в пробата няма наличие на НCG хормон, участъкът остава безцветен. Урината продължава да се движи по контролния участък и го оцветява от розово до лилаво, което означава че теста действа и резултатът е валиден. Човешкият хорион гонадотропин (human chorionic gonadotropin, НCG) е глюкопротеинов хормон, който се произвежда от развиващата се плацента, малко след оплождането. Появата на НCG в урината скоро след зачеването и по нататъшното нарастване на концентрацията му по време на ранната бременност, го правят идеален маркер за навременното откриване на бременност.

 

Състав на Easy HCG Тест лента за ранно откриване на бременност.

 В опаковката ще намерите:
1. НCG тест.
2. Уринаторно легенче

 

Начин на употреба на Easy HCG Тест лента за ранно откриване на бременност.

Вземане на проба:

1. Проби от урината могат да се взимат по всяко време на деня. Обикновено в сутрешната урина се съдържа най-високо ниво на НCG хормон.

2. Събирайте пробите от урина в чисти, сухи, пластмасови или стъклени контейнери.

3. Пробите могат да се държат в хладилник до 72 часа преди извършването на теста. Проба седяла в хладилник, трябва да се стопли до стайна температура и да се разбърка добре преди тестването.

 

Качествен контрол:

1. Контролният участък е вътрешен реактив и има контролна функция. Той ще се появи, ако теста е извършен правилно и реактивите са реагирали.

Прожедура:

За тестовата лента:

1. Извадете тестовата лента от опаковката.

2. Потопете лентата в урината като стрелката на нея е насочена към пробата. Нивото на урината не трябва да е по-високо от това на стрелката.

3. Може да оставите лентата в урината или да я извадите минимум след 20 секунди, след което я поставяте върху плоска неабсорбираща повърхност.

4. Резултатът се отчита между 3 и 10 минути след изваждането на лентата от урината.

Отчитане на резутлата:

Положителен: Ако след 3 минути се появят две цветни ивици, резултатът от теста е положителен и валиден.

Забележка: При образци, съдържащи много ниски нива на HCG хормон, двете цветни ивици може да се появят след 10 минути.

Отрицателен: Ако в тестовия участък не се появи цветна ивица, а такава се появи само в контролния участък, резултатът е отрицателен и валиден.

Невалиден резултат: Резултатът е невалиден, ако в контролния участък не се появи цветна ивица. Пробата трябва да се тества отново, като се използва нов тест.

Противопоказания:

1. Има няколко фактора освен бременността, като трофобластна и нетрофобластна неоплазма, които могат да предизвикат високи нива на HCG хормон. Тези фактори трябва да се отчетат, след необходимите клинични изследвания.

2. Разредени проби от урината, могат да съдържат незначителни нива на HCG хормон, които няма да са достатъчни, за да дадат положителен резултат. Ако все още има съмнения за бременност, след 24-48 часа от пациентката се взима първата сутрешна урина и тестът се извършва отново.

3. Като при всички диагностични тестове, точната клинична диагноза не може да се базира на резултата само от един единствен тест. Такава може да бъде дадена само от лекар след обстойни клинични и лабораторни изследвания.

 

Внимание:

Да се използва само за in vitro диагностика.

Не използвайте продукта след изтичане на срока за годност.

Не отваряйте запечатаното фолио преди да сте готови за теста.

Тестовият комплект трябва да се съхранява при температура до 30 С. Да не се замразява.

Третирайте всички взети проби, като потенциално инфекциозни.

 Високи нива на HCG хормон се наблюдават при пациентки с хорион-карцином и нетрофобластна неоплазма.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0