Назад
Най-продавани

В наличност

OVIEW тест за овулация x 5

Код:

15494

Марка:

OVIEW

Производител:

Guangzhou Wondfo Biotech Co. (PRC)

12.98 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

OVIEW тест за овулация x 5

Oview – тест за овулация

Oview тест за овулация e надежден и лесен за използване тест за определяне на най-подходящите дни за зачеване – когато е най- голяма вероятността да настъпи овулация. Oview тест за овулация предвижда периода на овулация, като отчита нивата на специфичен хормон в урината - Лутеинизиращ хормон (ЛХ). Предлага се в опаковка от 5 броя тестови ленти.


Човешкият лутеинов хормов (LH) е глюкопротеинов хормон, който се произвежда от хипофизната жлеза. LH има молекулярна маса от 30 000 далтона. LH участва в регулирането на овулацията и функцията на яйчниците по време на менструацията. Приблизително 12 до 36 часа след вълната на LH, уголемената торбичка е готова да отдели узрялата яйцеклетка. При последвалата овулация, LH се връща до базовото си ниво за 48 часа. Рязката промяна на нивото на LH по време на менструалния цикъл го правят подходящ за отчитане наличието на овулацията.

Начин на употреба:

За по-надежден резултат направете Овю тест за овулация между 10.00 ч. и 20.00 ч. и намалете приема на течности 2 часа преди тестването. В зависимост от продължителността на менструалния Ви цикъл определете на кой ден трябва да започнете тестване

Забележка: Ако цикълът Ви е по-кратък от 21 дена или по-дълъг от 38 дена, моля, консултирайте се с Вашия лекар. Ако не знаете каква е продължителността на цикъла Ви, можете да започнете тестване 11 дена след началото на менструацията, тъй като продължителността на цикъла е средно 28 дена. Ако имате нерегулярен цикъл, моля, изберете най-краткия цикъл през последните 6 месеца.

Стъпка 1:

а. Вземете чист и сух съд и го напълнете с урина.

б. Извадете от опаковката една от лентичките.

в. Потопете лентичката в съда за урина със сочеща на долу стрелка. Не потапяйте лентичката по-дълбоко от указаната "Mark" (максимална) линия. Извадете лентичката след 5 секунди и я оставете на равна, суха и непопиваща повърхност (например: върху ръба на съда за урина).

г. Изчакайте 5 минути преди да отчетете резултата, но не повече от 30 мин.

д. Отчетете резултата:

Една черта в контролната зона: отрицателен резултат - няма овулация. Тест линията е по-светла от контролната линия: отрицателен резултат - няма овулация. Две видими черти с еднакъв цвят: положителен резултат - вероятност да настъпи овулация в следващите 24 до 48 часа. Ако желаете да забременеете, това е най-подходящия период за полов акт. Тест линията е по-тъмна от контролната линия: положителен резултат - вероятност да настъпи овулация в след-ващите 24 до 48 часа. Ако желаете да забременеете, това е най-подходящия период за полов акт. Не се появява нито една линия: невалиден тест. Моля повторете теста с нова опаковка.

Стъпки 2-5: Повторете стъпка 1 през следващите 4 дена по едно и също време на денонощието.

Да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място!

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0