Назад

В наличност

DELMAR FRESH с евкалипт спрей за нос 50ml

Код:

37262

Марка:

MEDOCHEMIE

Производител:

MEDOCHEMIE

9.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DELMAR FRESH с евкалипт спрей за нос 50ml

ДЕЛМАР ФРЕШ спрей за нос е разтвор на морска вода, обогатен с етерично масло от евкалипт. Той е предназначен за носна лигавица с нарушена физиологична функция и за ежедневна хигиена на носната кухина. ДЕЛМАР Фреш спрей за нос възстановява естествената влажност на носната лигавица, подпомага способността й да се самопочиства и я защитава от изсушаване. Разтворът е обогатен с етерично масло от евкалипт, което има антисептично действие, намалява отока на носната лигавица като така понижава риска от инфекции на горните дихателни пътища. ДЕЛМАР Фреш спрей за нос осигурява правилната функция на носната лигавица бързо, лесно и по естествен път.
ДЕЛМАР Фреш спрей за нос се препоръчва:
- За поддържане на ежедневната хигиена на носната кухина;
- При пациенти с назална обструкция, настинка и хрема с алергичен произход, както и при пациенти със суха и раздразнена носна лигавица с нарушена физиологична функция;
- При пациенти със синузит;
- При пациенти, предразположени към изсушаване на носната лигавица по време на пътуване и в среда, в която се използват климатични системи.
СЪСТАВ:
Морска сол, етерично масло от евкалипт, полисорбат 20, динатриев едетат, динатриев хидрогенфосфат безводен, натриев дихидрогенфосфат, бензалкониев хлорид (0,1 mg/ml) и пречистена вода.
УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:
Възрастни и деца над 6 години: Впръсквайте единична или двойна доза във всяка ноздра 2-3 пъти дневно.
Преди да използвате за първи път, моля, премахнете защитния пръстен от пластмасовата капачка на дюзата. Дръжте бутилката във вертикална позиция. Натиснете помпата няколко пъти докато започне да пръска. Поставете върха на носната помпа в ноздрата и натиснете помпения механизъм. Впръскайте една или две дози във всяка ноздра и бавно вдишвайте през носа докато впръсквате. Промийте върха на помпата с вода след употреба. Поставете обратно защитната капачка.
Не се препоръчва употребата по време на бременност и от жени, които кърмят.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0